邱宇鋒醫師(香港註冊中醫師),邱醫師畢業於香港浸會大學,多年從事醫管局管轄之中醫診所及醫院行醫,著有<<註冊中。醫師>>一書。

邱醫師 Email

 

嚴浩輝醫師(香港註冊中醫師),嚴醫師2005 年於香港大學中醫全科學士學位畢業。

嚴醫師 Email

 

 

葉志成醫師(香港註冊中醫師),畢業於香港浸會大學,為本站的站長,對中醫網站有極濃厚的興趣,故建此站方便同好。

葉醫師 Email

 

香港中醫網 ChineseMedicine.com.hk
香港中醫資訊交流 及 網上優質中藥店
電話 : 23418299

年輕人失禁........百病纏身!

醫師你好,我今年廿四歲,本人經常突發性急尿,一急就好似賴出黎咁,而且常常都會忍唔住而賴左出黎,若果睡眠不足或天氣凍時情況就更加明顯....而且每晚都有夜尿,甚至乎係尿床..十分困擾!!!而且亦有早洩,做愛後腳痺,腳軟,無性慾,夢遺.....口乾,多夢,濕疹,慢性尋麻疹(唔可以飲酒,食蟹,食辣野,通消.......就會個身勁痕)要出汗先可以無事而且我亦有幾條白頭大都幾明顯下,,,,,,想問下係咪腎虛....有冇得醫!!!!!同埋情況已經發左生幾年,我覺我都好似幾大獲....所以真心想請問下您!!